Στίχοι: Κυβερνητάκη Μαρία,
Μουσική: Σάκης Λαφαζανίδης,
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Δώρας - Βάγια Παπαποστόλου
Σας ευχαριστώ όλους σας, Σάκη - Βάγια - Ντίνο, για τη συνεργασία σας πάνω στους στίχους του "Θάλασσα δίχως Ουρανό". Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπω τη συντροφιά μας τόσο αρμονικά δεμένη να δημιουργεί!!
Σας λατρεύω κι ελπίζω, σύντομα, να μπορέσω να σας γνωρίσω κι από κοντά!!! :))
Το τραγούδι της Άμιλλας, το δικό μας τραγούδι,
"Θάλασσα δίχως Ουρανό"
http://www.box.net/shared/quu970q1oe
Εμένα να δεις πόσο με έχουν συγκινήσει όλοι τους Βασίλη μου...
Ο Σάκης,
που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στους στίχους του "Θάλασσα δίχως Ουρανό" και θέλησε να τους δώσει "ζωή" με μια μελωδία,
η Βάγια,
που με την πείρα και το ταλέντο της βοήθησε το Σάκη να πραγματοποιήσει ό,τι οραματίστηκε πάνω σ' αυτό το στίχο,
και ο Κωνσταντίνος,
που θέλησε να πάει αυτή την προσπάθεια ένα βήμα παραπέρα και να μας κάνει όλους περήφανους με το τελικό αποτέλεσμα!!!
Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να είναι κάτι σαν επιστέγασμα της προσπάθειας όλων μας εδώ, στο "Amilla.gr", για ένα μουσικό αύριο διαφορετικό, ομορφότερο, ποιοτικότερο και με συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων που διαθέτουν μεράκι και πολλή αγάπη γι' αυτό που κάνουν, ακόμα κι αν δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους!
Ευτυχώς για όλους μας αυτό είναι μόνο η αρχή...
...η συνέχεια θα είναι μοναδική φίλε μου,
γι' αυτό μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας, θα εκπλαγείς ευχάριστα!! ;)
Πολλά φιλιά,
καλό βράδυ!
Mαράκι...πολυ ραδιοφωνικό ηταν αυτό το ''μείνε συντονισμένος'' !!!
Μπραβο σε ολους σας παιδια. Ειναι ενα τραγούδι που εχει καθε προοπτική. Δωστε του φτερά λοιπον, αλλα εγω θα θελα να μας πειτε και το πως προέκυψε.. Βημα, βήμα... και όλοι οι αυτουργοί!!
Ετσι θα συμβάλλετε θετικότερα.
Μπράβο σας Μαρακι, Σάκη, Βάγια, Κωνσταντίνε....
Να είσαι καλά xakousti!!!
Όσο για το "...μείνε συντονισμένος!",
τί να κάνω Λάμπρο μου;
Αφού δε μπορώ να ...μιλήσω, ας σχολιάζω έστω με ...νόημα!! ;)
Τελικά η ιστορία της συνεργασίας σας έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μια περιπέτεια είναι...! Θα είμαι κι εγώ "συντονισμένος" ! Πολλά υπόσχεται αυτό ή ....απειλεί, δεν ξέρουμε! χεχε! μακάρι να είναι τόσο όμορφα όλα στη συνέχεια.
Πρέπει να πούμε επίσης ότι έγινε καλή δουλειά και στην ηχογράφηση άρα ένα μπράβο και σε αυτόν που την ανέλαβε, το αξίζει, δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος ο Σάκης ή κάποιος άλλος. Είναι και δύσκολο να συντονιστούν από διαφορετικά μέρη οι συντελεστές, άρα ...διπλά συγχαρητήρια. Πάντως σε μια "βραδιά Άμιλλας" ίσως θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε και κάτι τα ίδια τα μέλη (αυτό επαφίεται πιο πολύ στους μουσικούς της παρέας).. και φυσικά να γνωριστούμε από κοντά!
Ήταν υπόθεση "στα καλά καθούμενα". Μια απλή ιδέα που την ζωντάνεψε η Βάγια και ο Κωνσταντίνος την πήρε και την πήγε πολλά βήματα παραπέρα και μας έδωσε τη χαρά να το ακούσουμε ολοκληρωμένο.
Είναι μεγάλη η χαρά μου για το αποτέλεσμα και έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι το τραγούδι αυτό έγινε απο ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ.
Μαράκι...Σάκη....Ντίνο.....Βάγια.....
σας ΚΑΜΑΡΩΝΩ!!!!!!!!!!!!
το ΜΠΡΑΒΟ μου....ελάχιστο!!!!!!!!!!
Παιδιά
η συνεργατικότητα .......συναδελφικότητα
να φέρει κι άλλα διαμάντια!!!!!!!!!!!!!!
Όταν υπάρχει συναδελφικότητα,
όταν υπάρχει άμιλλα,
όλα είναι δυνατά φίλε μου!
Να είσαι καλά Θανάση!!!
Η έννοια της Άμιλλας έγινε τραγούδι και ταξιδεύει μουσικά ... ανάμεσά μας!!
Ευχαριστούμε όσους συμπορεύτηκαν και όσους ακολουθήσουν!!
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί το ταξίδι συνεχίζεται ... ;)
81 μέλη
25 μέλη
20 μέλη
Δημιουργήθηκε από τον/την amilla 6 Ιουλ 2010 at 0:27. Τελευταία ενημέρωση: Λάμπρος Νοέ 9, 2010.
Δημιουργήθηκε από τον/την Λάμπρος 23 Δεκ 2010 at 11:51. Τελευταία ενημέρωση: Λάμπρος Δεκ 23, 2010.
Δημιουργήθηκε από τον/την Λάμπρος 18 Ιουν 2010 at 17:03. Τελευταία ενημέρωση: Λάμπρος Νοέ 9, 2010.
© 2012 Created by amilla.