Αναζήτηση

+

Γνωριστε μας

ο στοχος μας

Σχετικά με εμάς

Τα Φροντιστήρια Μ.Ε. «άμιλλα» ως προς την υποδομή και το προσωπικό, ξεκίνησαν το 1987.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους δύο βασικά στοιχεία αναγνωρίστηκαν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς: Το πρώτο είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού οργανισμού και όχι μιας εμπορικής επιχείρησης. Το δεύτερο είναι η καθιέρωσή του άμεσα στην πρώτη γραμμή της εκπαιδευτικής προσπάθειας με διαχρονική παρουσία στον Περισσό και όχι μόνο. Βάση αυτών των επιδιώξεων και με κύριο μέλημα την προσφορά σοβαρών υπηρεσιών, διανύουμε πλέον τη δεύτερη δεκαετία με πολλά σημεία άξια αναφοράς σε όλη τη διαδρομή.

Η συνέπεια στην εκπλήρωση των αρχών μας και ο σεβασμός σε σας και τους στόχους σας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του κοινού σκοπού μας.

Μετά από χρόνια εμπειρίας μας στο Νέο Σύστημα και μέσα από σκληρή δουλειά όλο αυτό το διάστημα, φτάσαμε στις εξής διαπιστώσεις: Τα πολύπλοκα θέματα του παλαιού συστήματος δεν υφίσταται πια. Ο μαθητής τώρα πρέπει να ασκείται συνεχώς σε απλά θέματα, που απαιτούν όμως κριτική σκέψη. Η στείρα απομνημόνευση είναι παρελθόν. Η εξέταση σε 4 μαθήματα απαιτεί άριστη γνώση και χειρισμό της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «άμιλλα» ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες εφάρμοσε Νέα φιλοσοφία και Νέες Εκπαιδευτικές Διαδικασίες. Με Ιδιαίτερο βάρος και προσοχή στα θετικά μαθήματα κυρίως για τους μαθητές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης, με στόχο να αποβληθεί πρώτα ο φόβος και το άγχος των μαθητών για τα Μαθηματικά και την Φυσική. Μεγάλη επιμέλεια και φροντίδα για την καλλιέργεια της Ελληνικής Γλώσσας, που είναι ο καθρέπτης των γνώσεων του μαθητή σε όλα τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα. Συνεχή άσκηση σε γραπτά tests μέσα στην τάξη και σε 3ωρα διαγωνίσματα τις Κυριακές σε όλα τα διδασκόμενα μαθήματα. Διανομή βιβλίων για όλα τα μαθήματα, ακόμα και όσα δεν διδάσκονται στο Φροντιστήριο. Ευέλικτα και περιεκτικά προγράμματα διδασκαλίας για να υπάρχει ελεύθερος χρόνος μελέτης στον μαθητή.

  • Πολύχρονη Εμπειρία
  • Εξιδικευμένοι Καθηγητές
  • Ευχαριστημένοι Μαθητές
  • Σίγουρη επιτυχία